• loading
  • loading
  • loading
  • loading
23
SEP
2015

Happy Mid-Autumn Festival at CIK Hanoi

Dear Parents,
Mid Autumn Festival 2015 is coming this week, September 27th. This is one of the grandest traditional celebration for Vietnamese in general and children in particular, immersed in this joyful atmosphere, We would like to invite all parents to come and join us for the Mid Autumn program at CIK on Friday afternoon (September 25th). This is a chance for parents to enjoy with children as well as improve the relationship between teachers and parents.
Parents please see the attachment below to know the program details. We also put a letter of invitation in your child’s backpack. Hopefully you all can join us in this celebration.
Should you have any queries, please feel free contact us at 04 38 570 570 or info@cikvn.com.
Thank you very much and We looking forward to seeing you.
—————————————————————
Kính gửi quý phụ huynh,
Lễ hội Trung thu 2015 sắp diễn ra trong tuần này (27/9). Đây là một trong những lễ hội truyền thống quan trọng nhất của người Việt Nam nói chung và trẻ em nói riêng. Hòa chung trong không khí vui tươi này, nhà trường xin kính mời tất cả quý phụ huynh cùng tới và tham dự chương trình trung thu vào chiều ngày thứ Sáu (25/9) tại trường CIK. Đây là cơ hội để phụ huynh vui chơi cùng các con cũng như tăng cường liên kết giữa phụ huynh và giáo viên.
Phụ huynh vui lòng xem tệp đính kèm bên dưới để biết thêm chi tiết chương trình. Nhà trường cũng xin gửi phụ huynh một thư mời được để trong cặp các con. Rất hi vọng quý phụ huynh có thể tham dự chương trình này.
Mọi thắc mắc phụ huynh vui lòng liên hệ đến số điện thoại 04 38 570 570 hoặc email info@cikvn.com.
Xin chân thành cảm ơn và hẹn gặp lại quý phụ huynh.
Letter of invitation for mid aut
About the Author

Leave a Reply

*

captcha *

%d bloggers like this: